Fürdőgyógyászat

Kedves Vendégeink!

Kedves Betegeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kezeléseinket és szakrendeléseinket csak tünetmentes állapotban vehetik igénybe. Tünetek észlelése esetén forduljon háziorvosához.
Kérdésekkel kapcsolatban nyugodtan keresse a Fürdőgyógyászat Kft. recepcióját.

  • telefonszám: 06-62-280-123
  • telefonszám: (+36) 30 757 43 27
  • e-mail: furdogyogyaszat@morahalom.hu

*egyéb fürdőgyógyászai kezelések nélkül 1200 Ft/ alkalom.

MEDENCEFÜRDŐ

1000.- Ft vagy * 1800.- Ft /alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1400, -Ft/ alkalom vagy * 3000,- Ft/alkalom

A súlyfürdő víz alatti kezelés, melynek célja, hogy a gerinc csigolyáinak egymástól való eltávolításával megnyújtsa a gerincoszlopot. Segítségével elérhető, hogy az izmok ellazuljanak, a gerinc megnyúljon, és ennek hatására a porcsérv visszahúzódjon.

SÚLYFÜRDŐ

850.- Ft / alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1450, -Ft/ alkalom

Az iszapkezelést a gyógyvízzel szemben általában nem az egész testen alkalmazzuk. A teljes test nem merül vízbe, így a gyógyvízkezelések fizikai hatásai csak részben érvényesülnek iszapkezelés esetén. Az iszapkezelés esetén nagyobb az ásványi anyagok koncentrációja a kezelt testrészen, így helyi hatása erősebb, általános hatása enyhébb a gyógyvízénél. Gyógyiszappal sokkal könnyebb részkezelést, célzott kezelést végezni.

ISZAPPAKOLÁS

900.- Ft /alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1600, -Ft/ alkalom

A szénsavas fürdőt, mint a szívbetegek gyógykezelésének specifikus eszközét, a német orvos Dr. Beneke1870-ben megjelent tanulmánya óta alkalmazzák, kiegészítő gyógykezelésként a  kardiovaszkuláris betegségek rehabilitációjában. A hazai gyógyászat több évtizede alkalmazza rendszerszerűen a szénsavfürdőt, elsősorban a perifériás érbetegségek rehabilitációs kezelésében, valamint az infarktus utáni állapotok kezelése során. 

SZÉNSAVAS FÜRDŐ

850.- Ft /alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1450, -Ft/ alkalom

A gyógymasszázs vagy orvosi masszázs orvosi rendelvény alapján végzett masszázskezelés. A kezeléseket gyógymasszőr. végzi és többnyire terápiás célzattal adják.

GYÓGYMASSZÁZS

950.- Ft /alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1600, -Ft/ alkalom

A kezelés során fúvókákon keresztül vízsugarak masszírozzák vendégeinket, miközben a léleknek fényterápia segít a regenerálódásban. A víz alatti masszázs hatásának eredményei vérkeringésünk és  metabolizmusunk karbantartása, az ellazulás és a hangulatunk javulása.

VÍZ ALATTI VÍZSUGÁR MASSZÁZS (TANGENTOR)

850.- Ft / alkalom
Hétvégén és ünnepnapokon: 1450, -Ft/ alkalom

A vízalatti gyógytorna céljai: mozgáskészség megőrzése, javítása, állóképesség fejlesztése, kóros tartásminta megtörése, tartásjavítás, ízületi mozgástartomány fejlesztése, ízületek védelme, egyensúly, koordináció fejlesztése, testtudatosítás, testhatár kialakítása, kar-láb együttmozgás (szinkinézis) fejlesztése, kilégzés segítése, kéz mozgásának, ügyességének javítása.

VÍZ ALATTI CSOPORTOS GYÓGYTORNA

950.- Ft /alkalom

A gyógyúszás a fürdőgyógyászati kezelések közé tartozik, a társadalombiztosító a 18 év alattiak gyógyúszását támogatja. Az úszás nagyon sok esetben, önmagában is terápiás jellegű, hiszen nagyon pozitívan hat a mozgatórendszerre, a keringési, és légzőrendszerre, idegrendszerre.

18 ÉVES KOR ALATTI CSOPORTOS GYÓGYÚSZÁS

0.- Ft /alkalom

65 éves kor fölött árainkból 50 Ft kedvezményt biztosítunk.

  • A kezelések megkezdése előtt Önnek szüksége lesz egy higiéniai kezelőkendőre, melyet minden egyes alkalommal magával kell hoznia a kezelésekre. A kezelőkendőt 400 Ft-ért vásárolhatja meg a gyógyászati recepción.
  • A kezelőkendő elvesztése, vagy megrongálódása esetén lehetőség van újabb vásárlására a gyógyászati pultnál.
  • A fürdő területén igénybe vett szolgáltatások esetén abban az esetben, ha medencefürdőt nem vesz igénybe 2000 Ft letéti díj ellenében léphet a fürdő területére. A letéti díjat a megfizetés napján a megszabott időn belüli visszatérés esetén visszafizetjük.
  • A betelt kezelőlapot minden esetben le kell adni a kezelést kiíró orvosnak.
  • A közgyógyellátással rendelkező betegek az igazolvány felmutatása után a kezeléseket ingyen vehetik igénybe.
  • A társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket csak hétköznap veheti igénybe, hétvégén szolgáltatásaink nem állnak rendelkezésére.
  • *Csak a medencefürdő igénybevétele egyéb fürdőgyógyászati kezelések nélkül 1400,- Ft, hétvégén pedig 2200,- Ft/alkalom

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

A Fürdőgyógyászat Kft. dolgozói nevében minden kedves Betegünknek, Vendégünknek eredményes gyógyulást és kellemes időtöltést kívánunk!

Pálinkó Szilveszter
ügyvezető igazgató

Copyright © All rights reserved. Minden jog fenntartva.

Az oldalt készítette és üzemelteti:

Medencefürdő

*egyéb fürdőgyógyászai kezelések nélkül 1000 Ft/ alkalom.